Leilighetsbygg

- Vi ønsker å skape rom som man har lyst til å tilbringe tid i,  og vi jobber for at leilighetene vi tegner skal være noe mer enn  vanlige leiligheter.

 
 

Amalienborg Aveny

Illustrasjon: FX3D/ Fundament Kommunikasjon/ ENO arkitekter

Illustrasjon: FX3D/ Fundament Kommunikasjon/ ENO arkitekter

Eneboligkvalitet inn i leilighetsbygg

 
 
Amalienborg3_ext_1_final_web.jpg
 
 
Amalienborg3_ext-3_web.jpg

- Vi jobber med å skape rom som man har lyst til å tilbringe tid i, og har videreført uttrykket fra de to første byggetrinnene, det arkitektoniske uttrykket og planløsningene gir Amalienborg Aveny et helt eget særpreg.

 
 
 
J_101_final_web.jpg
 

Vi har gitt stue og oppholdsrom mer enn én vindusfasade, noen har til og med sikt i tre himmelretninger. Slik bringer vi faktisk  eneboligkvalitet inn i leilighetsbyggene.

 
J-301_web.jpg
 

Det har vært et sentralt poeng at alle skal få se sjøen

 
Amelienborg_3_int_I_101_final_web.jpg
 
 
 
Amelienborg_3_veranda_101_evening_final_web.jpg
amelienborg_3_drone2_web.jpg
 
Amalienborg3_J-verandas_FIN_web.jpg

Amalienborg Aveny utstråler et modernistisk og minimalistisk uttrykk, med større vindusflater enn man er vant til fra andre bydeler. Det er en funksjonalistisk grunntanke som preger alle ledd. Utvendig er det teglsteinsflater og vinduer, et maritimt knekk i vinkler og linjer og uterom du vil trives i.

 
Amelienborg_3_Veranda_401_test_1_web.jpg
I-203_web.jpg
 
 

Grandgården

Illustrasjon: Web Design Group/ SSR Reklamebyrå/ ENO arkitekter

Illustrasjon: Web Design Group/ SSR Reklamebyrå/ ENO arkitekter

Gråndgården vil fortsatt være en markant bygning i Arendal, med en sammenhengende fasade fra Pollen til Langbryggen.

 
 

Utviklingen av Grangården har vært et spennende oppdrag for ENO Arkitekter. Da vi tok fatt i oppdraget var det en forutsetning at eksisterende bygningsmasse skulle rives pga. store bygg-tekniske skader i betongkonstruksjonen. Videre satte reguleringsbestemmelsene tydelige føringer for oppføring av et nytt bygg med sterke fasademessige bånd til det opprinnelige bygget.

0016_EJEI_Eksterior_v1_web.jpg

Gråndgården vil fortsatt være en markant bygning i Arendal, med en sammenhengende fasade fra Pollen til Langbryggen. 1. etasje har fått en tydelig sokkel slik reguleringsplanen krever, med en definert pussfasade over sokkelen omsluttet av en tydelig og markert gesims, før den tilbaketrukne og luftige toppetasjen.  

Bygget er under oppføring og vi gleder oss til å se det ferdig!

 
 
0016_EJEI_Eksterior_v4.jpg

Eiendommen har en fantastisk og sentral beliggenhet i Arendal og det har vært en spennende og utfordrende jobb og lage gode leiligheter som gir beboerne det lille ekstra, og stolthet over å bo på en ærverdig plass i Arendal.