Bolig og fritidsbygg

Arkitektur der vi bor er den mest krevende av alle øvelser. Ingen andre steder utføres det flere handlinger, oppgaver, gjøremål og aktiviteter. Her våkner vi, spiser, lever sammen, inviterer gjester, samhandler, hviler, tenker og eksisterer. Når vi tegner boliger, er vi opptatt av å skape et hjem der man kan kjenne ro - et sted der også visjonene kan få fritt spillerom. Boligen blir familiens signatur.

 
 

modernistisk bolig ved sjøen i Randesund

enebolig-vavikbakken-02_web.jpg

Tomten har en fantastisk beliggenhet med gode solforhold og fantastisk sjøutsikt.

 
 
enebolig-vavikbakken-04_web.jpg
 
 
enebolig-vavikbakken-03_web.jpg

Tomten har en fantastisk beliggenhet med gode solforhold og fantastisk sjøutsikt. Som arkitekt for prosjektet har vi lagt stor energi i å skape en bolig som fanger havutsikten og bygger opp om opplevelsen av å bo nært sjøen, samt utforme en planløsning som er nøye tilpasset familiens drømmer og behov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Boligen har fått et klassisk moderne og muralt uttrykk, med store vindusflater som åpner bygget mot sjøsiden og fyller oppholdsrommene med sjølyset.

enebolig-vavikbakken-01_web.jpg
 
 

modernistisk bolig på Dvergsnesodden

 

Modernistisk bolig på Dvergsnesodden i Kristiansand, det siste feltet av «Moderne idyll». Tomten er har en fantastisk beliggenhet med gode solforhold og fantastisk sjøutsikt. Som arkitekt for prosjektet har vi lagt stor energi i å skape en bolig som fanger havutsikten og bygger opp om opplevelsen av å bo nært sjøen, samt utforme en planløsning som er nøye tilpasset familiens drømmer og behov.

Boligen har fått et klassisk moderne og muralt uttrykk, med store vindusflater som åpner bygget mot sjøsiden og fyller oppholdsrommene med sjølyset.

 

Boligen er under oppføring og vi gleder oss til å se den ferdig!

E7-D8 A41 Fasader-2.jpg
E7-D8 A41 Fasader-1.jpg